Здраво! Спремни смо да Вам понудимо најбољу комбинацију квалитетних, стила и приступачних цена у нашем асортиману. Наша врата су ти увек отворена.

Политика колачића

Ова Политика колачића објашњава како ("Компанија", "ми", "ми" и"наши") користе колачиће и сличне технологије да би вас препознале када посетите наш веб сајт на ("Веб локацији"). То објашњава које су то технологије и зашто их користимо, као и ваша права да контролишете нашу употребу.

У неким случајевима можемо да користимо колачиће за прикупљање личних информација или то постају личне информације ако их комбинујемо са другим информацијама.

Шта су колачићи?

Колачићи су мале датотеке са подацима које се посјете на ваш рачунар или мобилни уређај када посетите веб локацију. Власнике веб локација широко користе колачићи како би њихове веб локације успеле или радили ефикасније, као и да би пружили информације о извештавању.

Колачићи које је поставио власник веб локације (у овом случају ) називају се"колачићи прве стране". Колачићи које су поставиле стране које нису власник Веб локације називају се "колачићи трећих лица". Колачићи независних произвођача омогућавају да се функције или функционалности независних произвођача обезбеде на Веб локацији или преко њих (нпр. оглашавање, интерактивни садржај и аналитика). Стране које постављају ове колачиће независних произвођача могу да препознају ваш рачунар и када посећује дати веб сајт, као и када посећује одређене друге веб локације.

Зашто користимо колачиће?

Колачиће прве и треће стране користимо из више разлога. Неки колачићи су потребни из техничких разлога да би наш Веб сајт функционисао, а ми их називамо "есенцијалним" или "строго неопходним" колачићима. Други колачићи нам такође омогућавају да пратимо и циљамо интересе наших корисника како бисмо побољшали искуство на нашим онлине својствима. Трећа лица служе колачиће преко нашег Веб сајта у сврхе оглашавања, аналитике и других намена. Ово је детаљније описано у наставку.

Како могу да контролишем колачиће?

Имате право да одлучите да ли да прихватите или одбијете колачиће. Права на колачиће можете да остварите постављањем жељених опција у управљачу сагласности за колачиће. Управљач сагласности за колачиће вам омогућава да изаберете које категорије колачића прихватате или одбијате. Есенцијални колачићи се не могу одбацити јер су строго неопходни да би вам пружили услуге.

Управљач сагласности за колачиће можете пронаћи у банеру са обавештењима и на нашем веб сајту. Ако одаберете да одбијете колачиће, и даље можете користити наш веб сајт иако је ваш приступ неким функционалностима и областима нашег веб сајта можда ограничен. Такође можете да подесите или измените контроле Веб прегледача да бисте прихватили или одбили колачиће.