Здраво! Спремни смо да Вам понудимо најбољу комбинацију квалитетних, стила и приступачних цена у нашем асортиману. Наша врата су ти увек отворена.

Политика приватности

Ова Политика приватности описује наше смернице и процедуре о прикупљању, коришћењу и откривању Ваших информација када користите Услугу и говори вам о вашим правима на приватност и начину на који вас закон штити.

Ваше личне податке користимо за обезбеђивање и побољшање Услуге. Коришћењем Услуге пристајете на прикупљање и коришћење информација у складу са овом Политиком приватности.

Тумачење и дефиниције

Интерпретација

Речи о којима је почетно слово написано великим словом имају значења дефинисана под следећим условима. Следеће дефиниције ће имати исто значење без обзира на то да ли се појављују у сингуларном или множини.

Дефиниције

За потребе ове Политике приватности:

Прикупљање и коришћење ваших личних података

Типови прикупљених података

Лични подаци

Док користите нашу услугу, можемо да вас замолимо да нам доставите одређене личне информације које се могу користити за ступање у контакт са вама или за идентификацију. Личне информације могу да укључују, али нису ограничене на:

Подаци о коришћењу

Подаци о коришћењу се аутоматски прикупљају приликом коришћења Услуге.

Подаци о коришћењу могу да садрже информације као што су адреса Интернет протокола вашег уређаја (нпр. ИП адреса), тип прегледача, верзија прегледача, странице наше Услуге које посећујете, време и датум ваше посете, време проведено на тим странице , јединствене идентификаторе уређаја и друге дијагностичке податке.

Када приступате Услузи путем или преко мобилног уређаја, можемо аутоматски да прикупљамо одређене информације, укључујући, али не ограничавајући се на тип мобилног уређаја који користите, јединствени ИД вашег мобилног уређаја, ИП адресу вашег мобилног телефона уређај , мобилни оперативни систем, тип мобилног Интернет прегледача који користите, јединствени идентификатори уређаја и други дијагностички подаци.

Такође можемо да прикупљамо информације које ваш прегледач шаље сваки пут када посетите нашу Услугу или када приступате Услузи путем мобилног уређаја или преко њега.

Информације из услуга друштвених медија трећих страна

Компанија вам омогућава да креирате налог и пријавите се да бисте користили Услугу путем следећих услуга друштвених медија независних произвођача:

Ако одлучите да се региструјете преко или нам на други начин одобрите приступ друштвеној мрежи независног произвођача, можемо да прикупимо личне податке који су већ повезани са налогом ваше независне службе за друштвене медије, као што је Ваше име, Ваше е -адресу , ваше активности или листу контаката повезану са тим налогом.

Такође можете имати могућност да делите додатне информације са компанијом преко налога услуге друштвених медија вашег независног произвођача. Ако одаберете да обезбедите такве информације и личне податке, током регистрације или на неки други начин, дају компанији дозволу да је користи, дели и складишти на начин који је у складу са овом Политиком приватности.

Технологије праћења и колачићи

Користимо колачиће и сличне технологије праћења за праћење активности на Нашој услузи и складиштење одређених информација. Технологије праћења које се користе су фарови, ознаке и скрипте за прикупљање и праћење информација и побољшање и анализу Наша служба. Технологије које користимо могу да укључују:

Колачићи могу бити колачићи"Трајни" или "Сесија". Трајни колачићи остају на вашем личном рачунару или мобилном уређају када се искључите са мреже, док се колачићи сесије бришу чим затворите Веб прегледач.

Користимо и сесију и трајне колачиће у сврхе наведене у наставку:

За више информација о колачићима које користимо и вашем избору у вези са колачићима, посетите нашу смерницу за колачиће или одељак Колачићи наше Политике приватности.

Коришћење ваших личних података

Компанија може да користи личне податке у следеће сврхе:

Ваше личне информације можемо да делимо у следећим ситуацијама:

Задржавање ваших личних података

Компанија ће задржати Ваше личне податке само онолико дуго колико је то потребно у сврхе одређене овом Политиком приватности. Задржаћемо и користити Ваше личне податке у мери у којој је то неопходно да бисмо испоштовали своје законске обавезе (за на пример, ако се од нас захтева да задржимо ваше податке да бисмо се придржавали важећих закона), решавамо спорове и спроводимо наше законске споразуме и политике.

Компанија ће такође задржати податке о коришћењу у сврхе интерне анализе. Подаци о коришћењу се углавном задржавају на краћи временски период, осим када се ти подаци користе за јачање безбедности или побољшање функционалности Нашег Услуга , или смо у законској обавези да задржимо ове податке дужи временски период.

Пренос ваших личних података

Ваше информације, укључујући личне податке, обрађују се у канцеларијама компаније и на другим местима где се налазе стране укључене у обраду. То значи да се ове информације могу пренети у — и одржава се на – рачунарима који се налазе изван Ваше државе, покрајине, земље или друге државне надлежности где се закони о заштити података могу разликовати од оних из Ваше надлежности.

Ваша сагласност на ову Политику приватности праћена Вашим прослеђивањем таквих информација представља Ваш договор о том преносу.

Компанија ће предузети све кораке разумно неопходне како би осигурала да се ваши подаци третирају безбедно и у складу са овом Политиком приватности и да се пренос ваших личних података неће догодити у организацији или земљи уколико постоје адекватне контроле, укључујући безбедност Ваших података и других личних информација.

Откривање ваших личних података

Пословне трансакције

Ако је Предузеће укључено у спајање, набавку или продају имовине, ваши лични подаци могу бити пренети. Обезбедићемо обавештење пре него што ваши лични подаци буду пренети и постану предмет другачије Политике приватности.

Органи реда

Под одређеним околностима, од Компаније се може захтевати да открије Ваше личне податке ако је то прописано законом или као одговор на важеће захтеве јавних органа (нпр. суда или владине агенције).

Остали законски захтеви

Компанија може открити Ваше личне податке у доброј вери да је таква акција неопходна да би се:

Безбедност ваших личних података

Безбедност Ваших личних података нам је важна, али не заборавите да ниједан начин преноса преко Интернета, односно начин електронског складиштења није 100% безбедан. Док се ми трудимо да користимо комерцијално прихватљива средства да заштитимо Ваш Лични подаци, не можемо гарантовати његову апсолутну безбедност.

Детаљне информације о обради ваших личних података

Добављачи услуга које користимо могу имати приступ вашим личним подацима. Ови продавци независних произвођача прикупљају, складиште, користе, обрађују и преносе информације о Вашој активности на нашој услузи у складу са смерницама за приватност.

Аналитика

Независне добављаче услуга можемо да користимо за праћење и анализу коришћења наше Услуге.

Уплате

У оквиру Услуге можемо да обезбедимо плаћене производе и/или услуге. У том случају, услуге трећих страна можемо користити за обраду плаћања (нпр. процесори плаћања).

Нећемо складиштити нити прикупљати детаље ваше платне картице. Те информације се пружају директно нашим независним процесорима плаћања чије коришћење Ваших личних информација регулише њихова Политика приватности. Ови процесори плаћања придржава се стандарда које је поставио ПЦИ-ДСС, а којима управља ПцИ Савет за безбедносне стандарде, а то је заједнички напор брендова као што су Виса, Мастерцард, Америцан Еxпресс и Дисцовер. ПцИ -ДСС захтеви помажу да се осигура безбедно руковање информације о плаћању.

ГДПР приватност

Правни основ за обраду личних података под ГДПР-ом

Личне податке можемо обрадити под следећим условима:

У сваком случају, Компанија ће радо помоћи да се разјасни конкретан правни основ који се примењује на обраду, а посебно да ли је обезбеђивање личних података законски или уговорни услов, или је неопходан услов да бисте ушли у уговор.

Ваша права под ГДПР-ом

Компанија се обавезује да ће поштовати поверљивост Ваших личних података и гарантовати вам да можете да остварите своја права.

Имате право према овој Политици приватности, а по закону ако сте унутар ЕУ, да:

Остваривање ваших ГДПР права на заштиту података

Можете да остварите своја права приступа, ректификације, отказивања и противљења тако што ћете нас контактирати. Имајте у ноти да можемо да вас замолимо да проверите свој идентитет пре него што одговорите на такве захтеве. Ако затражите, даћемо све од себе да вам одговорим у најкраћем могућем року.

Имате право да се жалите Управи за заштиту података о нашем прикупљању и коришћењу Ваших личних података. За више информација, ако се 100te у Европском економском простору (ЕЕА), обратите се локалном ауторитету за заштиту података у ЕЕА.

ЦЦПА приватност

Ова секција обавештења о приватности за становнике Калифорније допуњује информације садржане у Нашој политици приватности и односи се искључиво на све посетиоце, кориснике и друге који бораве у држави Калифорнији.

Категорије прикупљених личних информација

Прикупљамо информације које се односе на, описују, референце, способне су да буду повезане са њим или би разумно могле бити повезане, директно или индиректно, са одређеним потрошачем или уређајем. Следи листа категорије личних информација које можемо прикупити или које смо можда прикупили од становника Калифорније у последњих дванаест (12) месеци.

Имајте у чујењу да су категорије и примери наведени на доле наведеној листи дефинисани у ЦЦПА. То не значи да смо сви примери те категорије личних информација заправо прикупљени од стране Нас, већ одражавају наше добро веровање у најбоље што знамо је да неке од тих информација из применљиве категорије могу бити и можда прикупљене. На пример, одређене категорије личних информација би биле прикупљене само ако сте обезбедили такве личне информације директно нама.

У оквиру ЦЦПА личне информације не укључују:

Извори личних информација

Категорије личних информација наведених изнад прибављамо из следећих категорија извора:

Коришћење личних информација у пословне сврхе или у комерцијалне сврхе

Личне информације које прикупљамо у "пословне сврхе" или "комерцијалне сврхе" (као што је дефинисано у оквиру ЦЦПА) можемо да користимо или откривамо, а које могу да садрже следеће примере:

Имајте у ноти да су горе наведени примери илустративни и да нису намењени исцрпном. За више детаља о начину на који користимо ове информације погледајте одељак "Коришћење ваших личних података".

Ако одлучимо да прикупимо додатне категорије личних информација или користимо личне информације које смо прикупили у материјално различите, неповезане или некомпатибилне сврхе ажурираћемо ову Политику приватности.

Откривање личних информација у пословне сврхе или у комерцијалне сврхе

Можемо да користимо или откривамо и можда смо користили или откривали у последњих дванаест (12) месеци следеће категорије личних информација у пословне или комерцијалне сврхе:

Имајте у чујењу да су горе наведене категорије дефинисане у ЦЦПА. То не значи да су сви примери те категорије личних информација заправо обелодањени, већ одражавају наше добро веровање у најбоље од нашег сазнање да неке од тих информација из применљиве категорије могу бити и можда обелодањене.

Када откривамо личне податке у пословне сврхе или у комерцијалне сврхе, улазимо у уговор који описује сврху и захтева од примаоца да чува те личне податке поверљивим и да их не користи ни за један сврху осим извршавања уговора.

Дељење личних информација

Ваше личне информације идентификоване у горенаведетим категоријама можемо да делимо са следећим категоријама трећих лица:

Ваша права у оквиру ЦЦПА

ЦЦПА пружа становницима Калифорније специфична права у вези са њиховим личним подацима. Ако сте становник Калифорније, имате следећа права:

Остваривање ваших ЦЦПА права на заштиту података

Да бисте остварили било које ваше право у оквиру ЦЦПА, и ако сте становник Калифорније, можете нас контактирати:

Само ви, или особа регистрована код калифорнијског државног секретара коју овластите да делује у ваше име, може да затражи проверљив захтев везан за ваше личне податке.

Ваш захтев нама мора:

Не можемо да одговоримо на Ваш захтев нити да вам пружимо потребне информације ако не можемо:

Ми ћемо вам бесплатно открити и доставити потребне информације у року од 45 дана од пријема Вашег провереног захтева. Временски период за обезбеђивање потребних информација може се продужити једном за додатних 45 дана када је разуман неопходно и са претходним обавештењем.

Сва обелодањивања која обезбедимо обухватиће само 12-месечни период који претходи пријему провереног захтева.

За захтеве за преносивост података изабраћемо формат који ће обезбедити Ваше личне информације које се читљиво користе и који би требало да вам омогући да без сметњи преносите информације из једног ентитета у други ентитет.

Ваша Цалифорниа Привацy Ригхтс (Цалифорниа'с Схине тхе Лигхт лаw)

Према Калифорнијском одељку грађанског законика 1798 (калифорнијски закон Схине тхе Лигхт), становници Калифорније са успостављеним пословним односом са нама могу да траже информације једном годишње о дељењу својих личних података са трећим лицима у сврхе директног маркетинга трећих лица.

Ако желите да затражите више информација у складу са законом Цалифорниа Схине тхе Лигхт, и ако сте становник Калифорније, можете нас контактирати користећи доле наведене контакт информације.

Цалифорниа Привацy Ригхтс фор Минор Усерс (Цалифорниа Бусинесс анд Профессионс Цоде Сецтион 22581)

Цалифорниа Бусинесс анд Профессионс Цоде сецтион 22581 аллоw Цалифорниа ресидентс ундер тхе аге оф 18 wхо аре регистеред усерс оф онлине ситес, сервицес ор апплицатионс то реqуест анд обтаин ремовал оф цонтент ор информатион тхеy хаве јавно прокњижено.

Да бисте затражили уклањање таквих података, а ако сте становник Калифорније, можете нас контактирати користећи доле наведене контакт информације и укључити е-адресу повезану са Вашим налогом.

Имајте на уму да Ваш захтев не гарантује потпуно или свеобухватно уклањање садржаја или информација објављених на интернету и да закон не сме дозволити или захтевати уклањање у одређеним околностима.

Линкови ка другим Wеб локацијама

Наша Услуга може да садржи везе ка другим Веб локацијама којима ми не управљамо. Ако кликнете на везу трећег произвођача, бићете упућени на локацију тог трећег произвођача. Саветујемо Вам да преиспитате Политику приватности сваког сајта Посетите.

Немамо контролу над и не преузимамо одговорност за садржај, смернице приватности или праксе било које локације или услуга трећих страна.

Промене ове Политике приватности

С времена на време можемо да ажурирамо нашу Политику приватности. Обавестићемо вас о било каквим променама објављивањем нове Политике приватности на овој страници.

Обавестићемо вас путем е-поште и/или истакнутог обавештења о нашој услузи, пре него што промена постане ефикасна и ажурирати датум "Последњи пут ажурирано" на врху ове Политике приватности.

Саветујемо вам да повремено прегледате ову Политику приватности за све промене. Промене ове Политике приватности ступају на снагу када су објављене на овој страници.

О овој Политици приватности

Контактирајте нас

Уколико имате било каквих питања у вези са овом Политиком приватности, можете нас контактирати: